Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Космическа Конференция – Пловдив | Space Conference – Plovdiv

юни 3, 2023 @ 10:00 - юни 4, 2023 @ 17:30

Безплатно

Здравейте космически ентусиасти и професионалисти! На 3ти и 4ти Юни 2023 подготвяме за вас една страхотна космическа конференция в Пловдив, която е с фокус върху софтуер, хардуер, практически опит и отворения код.

На 3ти Юни се пригответе за 5 презентации, които ще обявим поетапно в следващите седмици. Презентациите ще се водят на Български или Английски и ще бъде обявен в програмата.

А за втория ден (4ти Юни) сме подготвили безплатна работилница за Наносателити. На нея ще сглобим собствена подсистема на Наносателит и ще програмираме вградена (embedded) система с езика за програмиране Rust.

Местата за космическата конференция Пловдив са ограничени и сме подготвили форма за записване за да подберем хората*, които да се явят на работилницата.

За записване на работилницата: https://forms.gle/AWqaZrQmLpSGasKt5

* Ако бъдете избрани да участване в работилницата очаквайте да се свържем с вас с допълнителна информация, а по-късно ще ви предоставим и инструкции подготовка от ваша страна преди работилницата. За работилницата се изисква лаптоп!

Събитието е организирано от AeroRust – глобална общност за отворен код, която цели да развие екосистемата на езика за програмиране Rust за приложение в аерокосмическата индустрия.

Детайли

Начало:
юни 3, 2023 @ 10:00
Край:
юни 4, 2023 @ 17:30
Стойност:
Безплатно
Уебсайт:
https://www.eventbrite.com/e/-space-conference-plovdiv-tickets-604037651877

Организатор

The AeroRust community

Място

АУЛА
ул. Цанко Дюстабанов 25
Пловдив, 4000 Bulgaria
+ Google Map