Виртуална среща – Melexis Academy

В края на миналата година Мелексис България е обновила програмите за студенти и наскоро завършили в сферата на инженерните науки. Обновеният формат на програмите е обединен под шапката на Melexis Academy.

Академията включва възможности за летни практикинаемане на младши специалисти без опит, както и по-дългосрочен стаж, докато студентите учат и завършат.

Академията от тази година е отворена и подходяща за студенти от 1ви до 4ти курс, магистратура и скоро (наскоро) завършващи в направления и специалности електроника, микроелектроника, телекомуникации, инженерна физика и др.

Бихме искали да отправим покана към студентите на ФЕА за виртуалното събитие на 10 март, 17.00 – 18.30 ч., посветено на Melexis Academy, на което ще запознаем колегите с компанията и възможностите в Мелексис за тях. Събитието ще е онлайн (през Google Meet) и ще се проведе на английски език. 

Може ли да ни съдействате с изпращането на поканата за събитието към студентите на ФЕА? 

Покана и програма на събитието:

Melexis Academy Virtual Journey

10 March, 17:00 – 18:30h

Joining the event you will learn more about:

  • Melexis and the life of a chip – from the idea to the final product
  • Our high-tech production
  • Why is Melexis Academy for you?

You will receive a link for the virtual event after subscription. Subscribe for the event following this link: https://bit.ly/3GWKL3g