Второто събитие от поредицата Smart Factory Asks на Schneider Electric

През април 2023 г. Schneider Electric постави началото на нова поредица от онлайн събития – Smart Factory Asks. Домакин на майското издание ще бъде Умната фабрика на компанията в Пловдив. Събитието e насочено основно към академичната общност и ще се излъчва пряко онлайн от Innovation Hub-а на Schneider Electric. Датата е 30 май (вторник) от 10:30 ч., като всеки желаещ може да се присъедини след предварителна регистрация на този линк.

Фокусът на събитието ще бъде върху въпроса – “Как можете да защитите в бъдеще жизнения цикъл на вашия устойчив продукт?”. Професионалисти от завода и търговския офис на Schneider Electric България заедно със специалисти в областта на ОЕМ (Производител на оригинално оборудване), ще споделят полезен практически опит по широк спектър от теми:

  • постигане на устойчив жизнен цикъл на продукта;
  • най-новите тенденции и добри практики в областта на управлението на производството;
  • оптимизиране и опростяване на решение за управление на електродвигатели и увеличаването на ефективността на операциите.

Участниците ще имат възможност и да видят практическа демонстрация на специализиран софтуер за проектиране на управление на мотори и конфигураторите им.

Поредицата събития Smart Factory Asks ще продължи и през месец юни, а през второто полугодие – през септември, октомври и ноември.