Конкурси за Студентски и ученически иновационен хъб – сесия 2025 г.

InnovationHub

От 10 октомври до 10 ноември 2024 г. студенти и ученици, обучаващи се в Технически университет – София, както и ученици от училищата към ТУ, имат възможност да подадат своите идеи за проектни предложения за участие в конкурсите на Студентски и ученически иновационен хъб за 2025 година.

Конкурсът предоставя възможност на млади таланти да реализират и демонстрират своите идеи с подкрепата на водещи учени от България. Одобрените кандидати ще получат субсидия до 5000 лв. за закупуване на оборудване и реализиране на проектите си, както и възможност за участие в национални форуми, където ще могат да демонстрират постиженията си пред широка аудитория.

Проектните предложения трябва да бъдат изпратени от един от членовете на екипа – студент или ученик – до 10 ноември 2024 г. на имейл адрес: nis@tu-sofia.bg.

Формулярът за кандидатстване е публикуван на платформата на конкурса, достъпна на адрес: https://innovationhub.tu-sofia.bg/

Не пропускайте тази възможност да получите финансиране за иновативните си идеи и да ги демонстрирате пред широката общественост!

За допълнителна информация можете да се свържете с доц. Владислав Славов: v-slavov@tu-sofia.bg