Обучение за 3D прототипитане – Добрите практики от индустрията

Онлайн обучение за 3D прототипиране ще се проведе на 15.12.2022 г. (четвъртък) от 10:00 часа. Включете се в срещата, за да научите за новости в 3D прототипирането и ползите за бизнеса в различни индустрии. Необходима е регистрация на този адрес.

Организаторите са подбрали няколко компании, за които 3D принтирането не е бъдеще, а ежедневие. Ще ви разкажат по какви проекти работят, с какви технологии и класове принтери техните приложения и материалите, които използват.

Ще се запознаете с използваните софтуери за 3D проектиране и 3D принтиране. Ще имате възможност да надникнете и в самите работилници – директно при машините.

По време обучение ще имате възможност да се срещнете с фирма Habitadd, основателя на SteamPowered.team, ЛЕМ България, екип от Факултет по Електроника и Автоматика и още гости от сферата.

Срещата е насочена кaкто към бизнеса, така и към образованието. Няма да пропуснем темата за това как се прилага 3D принтирането в българските учебни заведения и какви са приложенията. Информацията, която ще бъде споделена ще е полезна при развитието на кадри, насочени към сферата.