Стипендиантска програма на „Арсенал“ АД – Казанлък

Стипендиантската програма на „АРСЕНАЛ” АД е част от фирмената политика за привличане на млади специалисти, на които осигурява възможност за развитие и постигане на високи степени в професионалната реализация.

За стипендиантската програма могат да кандидатстват студенти обучаващи се  в редовна форма на инженерните специалности на  Технически Университет – София и други университети, имащи приложение във фирмата.

СТИПЕНДИАНТСКА ПРОГРАМА ЗА УЧЕБНАТА 2024/2025 г.

„Арсенал“ АД определи пълни стипендиантски програми по следните професионални направления от Класификатора на областите на висше образование и професионалните направления (редовно обучение):

5.1. Машинно инженерство – 3 броя

5.9 Металургия  – 1 брой

5.10 Химични технологии – 5 броя  

С предимство се разглеждат молбите на завършилите средното си образование ученици от казанлъшките училища, независимо от профила им, и приети за студенти.

За периода на обучение фирмата осигурява месечни стипендии на студентите до 780 лева и изплаща техните семестриални такси (сумарно до 8000 лева годишно според успеха). Тези суми представляват значително перо за бюджета на всяко семейство със студент-стипендиант. На арсеналските стипендианти се осигурява възможност  за провеждане и на платени студентски стажове във фирмата. Допълнително предимство е възможността за продължаване на образованието в магистърска степен, включително и в европейски университети, по определени от дружеството специалности.

След завършване на висшето си образование всички стипендианти ще имат осигурено работно място по специалността във фирмата, гарантирано от двустранно подписан договор, с ангажимент за работа в компанията за срок от 5 години.

  

Кандидатите за участие в стипендиантската програма може да подадат молба в отдел „Кадри“:

на е-адрес: kadri@arsenal-bg.com

или на пощенски адресбул. ”Розова Долина” №100, гр. Казанлък, п.к. 6100; тел. 0431/6-31-33,

като приложат удостоверение за записване от съответния ВУЗ.

Обявяване на класирането: 10.09.2024 г.

Вижте програмата и на сайта на „Арсенал“ АД – Казанлък.