Стипендианти на Round Table 3 Пловдив за 2023 година

Стипендианти на Round Table 3 Пловдив

С гордост споделяме, че трима наши студенти са стипендианти на Round Table 3 Plovdiv и си поделят наградата за първо място, на името на Димитър Анастасов в размер на 5000 лева.

Братята Джейхан и Джанет, които са второкурсници в специалност „Автоматика, информационна и управляваща техника“ и Георги Ганушев, също втори курс в специалност „Компютърни системи и технологии“ са отличени заедно като участници в Клуб „Роботика“ към ТУ – София, филиал Пловдив , а поотделно за постижения в иновациите, технологиите и спорта.

Георги от две години работи активно по усъвършенстването на конструираната от него роботизирана ръка, която мечтае да превърне в протеза за хора с увреждания, задвижвана със сензори.

Джанет и Джейхан , освен отлични студенти са и многократни медалисти от европейски и международни шампионати по Карате Shinkyokushinkai.

Round Table 3 Plovdiv подкрепя младите таланти на Пловдив с годишни стипендии за 23-ти път! Идеята е с паричните награди, младите хора да получат шанс да реализират идеите и разработките си.